Info & kontakt

46 19 51 00​ •  info@scantone.dk

Projektering, rådgivning og Installation siden 1987​

Teleslynge- & Højttaleranlæg​

Teleslyngeanlæg

Et professionelt teleslyngeanlæg fra Scantone A/S er designet ud fra rumstørrelse og beliggenhed, men også i forhold til mulige forstyrrelser på omgivelserne. Scantone benytter udelukkende teleslyngeforstærkere fra anerkendte leverandører.

Teleslyngeanlægget er typisk kombineret med et højttaleranlæg.

Teleslyngeforstærkerne er opbygget med AGC (automatisk styrkeregulering), DSP (Digital Signal Processor) og er konstantstrømstyret, hvilket sikrer høreapperatbrugere en optimal og naturlig lydgengivelse.

​Et kombineret teleslynge- & højttaler-

anlæg, kunne typisk se sådan ud

Højttaleranlæg

Et professionelt højttaleranlæg fra Scantone A/S, projekteres og opbygges ud fra rummets akustiske egenskaber (størrelse, reflektioner, efterklangstider, etc.), - og ikke mindst rummets interiør og arkitektur.

Ud fra dette, kan vi tilbyde forskellige løsninger, som alle har det fælles focusområde, at skabe maksimal taleforståelighed på alle tilhørerpladser.

Et professionelt højttaleranlæg fra Scantone A/S, vil på en enkel, stabil og driftsikker måde og sikre en naturlig gengivelse af taleren, med korrekt retningsinformation og homogen lyddækning af hele rummet.

Vi lægger stor vægt på, at gøre vores lydanlæg brugervenligt, - med et minimum af betjening.

Vores anlæg korrigeres og opjusteres efter rummets akustik, så der opnås en optimal og naturlig lydgengivelse.

lyd_brev spot besk

​Focusområdet for et højttaleranlæg er taleforståelse og retningsbestemelse

Herfra kan det udbygges til korrekt gengivelse af musik

Lydsøjler - SCAN-4/6/8

Scantone A/S producerer selv disse højkvalitets lydsøjler, som bygger på kendte elektroakustiske principper, og er fremstillet i "resonansdødt" materiale - ned til mindste detalje.

Lydsøjlens egenskab er at samle lyden på en sådan måde, at ingen uønsket lyd bliver kastet mod loft eller gulv, men derimod bliver koncentreret mod tilhørerne, som bevirker, at unødig rungen minimeres.

De professionelle højttalerenheder, som er dansk produceret (bruges bl.a. i B&O produkter), bidrager væsentligt til, at taleforståligheden optimeres, således at en fuldstændig naturlig gengivelse af talen, vil kunne opnås.

Ved fremstillingen af lydsøjlerne er der lagt stor vægt på udseendet, således disse fremtræder diskrete, med meget slanke og rene linier. Dette gør det muligt at indpasse dem i næsten alle miljøer, hvad enten det er en gammel smuk kirke eller et moderne bygningsværk.

Til lydsøjlen er der fremstillet et helt specielt et-punktsbeslag til montering og sammen fremtræder beslag og lydsøjle som en samlet enhed, der let lader sig installere selv i vanskelige rum.

Lydsøjlen produceres i standardfarven hvid (RAL9010) og med et diskret frontgitter i samme farve. Lydsøjlerne kan efter ønske leveres i andre RAL farver.

Lydsøjlerne er akkrediteret af Delta Akustik (Danak 100/469).

​SCAN-4  SCAN-6  SCAN-8

​Én af i alt 40. stk.

SCAN-6 som er installeret i Grundtvigskirken - København

Søjlehøjttaler - Axys Intellivox

Scantone A/S er én af de få i Danmark, som har den rette viden og erfaring til installation og korrekt indjustering af disse specielle søjlehøjttalere fra Axys i Holland.

Søjlehøjttaleren benyttes til opgaver, som ikke kan løses ved brug af de traditionelle lydsøjler.

Ved korrekt opsætning og indjustering, leveres en fremragende taleforståelse - selv under krævende akustiske forhold, og benyttes derfor til større kirker, hvor efterklangstider og refleksioner efterspørger en sådan løsning.

Den udmærker sig ved, at kunne placeres helt lodret – og samtidigt indjusteres til at fokusere lydudbredelsen i tilhørenes ”lyttehøjde” med et meget precist og ensartet lydtryk - på helt op til 70 m afstand, hvilket gør det muligt at erstatte flere traditionelle lydsøjler.

Herunder ses forskellen på den traditionelle "vinklede" lydsøjle (øverst), og søjlehøjttaleren Axys Intellivox (nederst)

Axys DC-280 

​Axys DC-280 placeret ved prædikestol

​Kontakt

Scantone A/S​

Stestrupvej 86 B

4360 Kirke Eskilstrup 

CVR: 11162592 

E-mail: info@scantone.dk
Tlf.: 46 19 51 00

Salg & Servi​ce

Prof. lydanlæg

Kenny A. Jensen: kenny@scantone.dk 

Jørgen Thomsen: jst@scantone.dk 

Brian M. Nielsen: brian@scantone.dk

Prof. teleslyngeanlæg

Mie Bobjerg: mie@scantone.dk

Kenny A. Jensen: kenny@scantone.dk 

Hørehjælpemidler:

Mie Bobjerg: info@scantone.dk

Afdeling - Jylland

Skovbyparken 23 

8464 Galten

Tlf.: 46 19 51 00