Info & kontakt

46 19 51 00​ •  info@scantone.dk

Projektering, rådgivning og Installation siden 1987​

Salgs- og leveringsbetingelser​

​Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Scantones ​Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Scantones ​Webshop.


Dokumentation og vejledning
Der medfølger brugervejledninger med produkterne, dog undtaget batterier, kabler osv. Hvis ikke andet er oplyst, er brugervejledningen på dansk, eller for letbetjente produkter, en "Quick guide" bestående af billeder.


Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Scantones ​Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS Pakkeservice, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Scantones ​Webshop.
Bemærk: der kan ikke afhentes eller returneres varer til vores afdeling i Galten. Al henvendelse sker til Scantone A/S, Stestrupvej 86 B, 4360 Kr. Eskilstrup.
Varene sendes normalt indenfor 24 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2 - 3 dage.


Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. fortrydelse skal returneres i denne.


Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Scantones ​Webshop, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Du skal oplyse fejlens karakter, så detaljeret som muligt, og tydeligt angive fakturanummer, navn, adresse, samt telefonnr. eller mailadresse.
Hvis du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Scantone A/S. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, som f.eks. batterier er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Scantones ​Webshop har stillet dig i udsigt.
Reklamationer der indsendes til Scantone A/S behandles normalt indenfor 24 timer.


Fortrydelsesret
Scantones​ Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Scantone A/S underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand, som den er modtaget, dette er også gældende for emballage og brugervejledning. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved at returnere varen på den angivne adresse, med tydelig angivelse af afsender og ordrenummer.

Hvis betaling er foretaget inden returneringen, bedes kontonummer oplyst, hvorefter beløbet tilbageføres.


Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@scantone.dk


Pris og betaling 

I ​Webshoppen har du mulighed for at forudbetale til vores konto i Jyske Bank, eller få medsendt en faktura, som skal betales inden 8 dage. Alle priser i Scantones Webshop er inkl. moms, men ekskl. porto og ekspedition.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On" (Fly) gældende rater.

​Kontakt

Scantone A/S​

Stestrupvej 86 B

4360 Kirke Eskilstrup 

CVR: 11162592 

E-mail: info@scantone.dk
Tlf.: 46 19 51 00

Salg & Servi​ce

Prof. lydanlæg

Kenny A. Jensen: kenny@scantone.dk 

Jørgen Thomsen: jst@scantone.dk 

Brian M. Nielsen: brian@scantone.dk

Prof. teleslyngeanlæg

Mie Bobjerg: mie@scantone.dk

Kenny A. Jensen: kenny@scantone.dk 

Hørehjælpemidler:

Vibeke Kristiansen: vibeke@scantone.dk

Mie Bobjerg: info@scantone.dk

Afdeling - Jylland

Skovbyparken 23 

8464 Galten

Tlf.: 46 19 51 00